Jelenleg: Nyitva vagyunk! (09:00 - 20:00)
Keresés

Újdonságok az Egressy Dental rendelőiben

Az elmúlt időszakban mindkét rendelőnkben történtek örömteli változások!

​Budai rendelőnkben bevezettük új, exkluzív fogfehérítő csomagunkat, a Dream Smile Programot, tavaszi fogszabályozó akciónk pedig mindkét rendelőnk páciensei számára elérhető.

Legkisebb pácienseinket nemsokára egy fogászati beszoktatási programmal lepjük majd meg!

​Ha kíváncsi rá, hogy kikkel bővült az Egressy Dental Buda és Pest fogorvosi és asszisztensi csapata, olvasson tovább!

A fogszabályozás elkezdése felnőttkorban nagy döntés, mind idő, mind pedig költség tekintetében. Az Egressy Dental csapata épp ezért most segít Önnek belevágni!

Dr. Sáfrány Zsuzsa

“A fogszabályozás hónapokig, gyakran évekig tartó kapcsolatot jelent a pácienssel, melynek során elengedhetetlen a bizalom kialakítása, hogy a kezelés célját mindél gördülékenyebben, teljes együttműködésben érhessük el.”

Tovább Dr. Sáfrány Zsuzsa fogszabályozó szakorvos oldalára!


Dr. Pilecky Teodóra

“Munkám során kiemelten fontosnak tartom a prevenciós szemlélet érvényesülését annak érdekében, hogy az általam kezelt páciensek tartósan egészségesek maradjanak. Rendszeresen képezem magam azért, hogy naprakész tudásom által pácienseim a legjobb ellátásban részesüljenek.”

Tovább Dr. Pilecky Teodóra fogszakorvos oldalára!


Dr. Bikfalvi Barna

“Az Egressy Dental pesti rendelőjében fogászati implantációs beavatkozásokat, csontpótlásokat és szájsebészeti műtéteket végzek (bölcsességfog eltávolítás, feltárásos fogeltávolítás, gyökércsúcs rezekció), emellett a konzerváló fogászat és a fogpótlástanterületén az esztétikus koronák és hidak készítésére specializálódtam.”

Tovább Dr. Bikfalvi Barna szájsebész oldalára!


Dr. Nyeső Alice

“Szakmai érdeklődésem egyik központja a tejfogazat szuvasodása és ellátása. Felsőfokú angol és német nyelvvizsgával rendelkezem, így a legkisebbeket idegennyelven is szívesen látom!”

Tovább Dr. Nyeső Alice gyermekfogász oldalára!


Az Egressy Dental Buda bemutatja Önnek garantáltan tökéletes és hosszantartó fehérséget biztosító exkluzív fogfehérítő csomagját, a Dream Smile Programot!

Schmuck Andrea

“Nagyon fontosnak tartom a megfelelő szájhigiénia megtanítását minden páciensnek és a kontroll vizsgálatok elvégzését is, valamint a fogselyem és fogköztisztító kefék használatára való bátorítást. Úgy gondolom, egy jól képzett asszisztens, higiénikus oszlopos tagja lehet egy praxisnak, jelenlétével, munkájával sokban segítheti az orvosok munkáját a megfelelő gyakorlat elsajátítása után.”

Tovább Schmuck Andrea dentálhigiénikus oldalára!


Fülöp Irma

“​Szakmailag legerősebb oldalam az esztétikai fogászat, endodontia és szájsebészet. Ezeken a területeken van a legtöbb tapasztalatom, de nem idegen számomra a fogszabályozás sem.”

Tovább Fülöp Irma fogászati asszisztens oldalára!


Biró Ágnes

Dentálhigiénikus munkám során magas fokú esztétikai, illetve endodonciai tapasztalatra tettem szert. Munkámból kifolyólag szeretek emberekkel kommunikálni, angolul is állok pácienseink rendelkezésére.”

Tovább Biró Ágnes fogászati asszisztens oldalára!