Jelenleg: Nyitva vagyunk! (09:00 - 20:00)
Keresés

ÍGY TELJESÍTETTÜNK 2017-BEN PÁCIENSEINK SZERINT

Az Egressy Dental számára fontos páciensei véleménye, ezért minden év elején összegezzük az előző év tapasztalatait.

Szeretnénk a legjobbat nyújtani és folyamatosan fejlődni, ezért az Önök segítségét kértük éves elégedettségi kérdőívünk kitöltésében. Azok, akik jártak nálunk a tavalyi év folyamán, megosztották velünk tapasztalataikat rendelőinkkel és munkatársainkkal kapcsolatban.

Az éves elégedettségi kérdőívre adott válaszok közül most a legfontosabb adatokat gyűjtöttük ki, hogy megoszthassuk Önökkel tapasztalatainkat. Ha kíváncsi még több személyes véleményre, nézzen bele Vendégkönyvünkbe!
AJÁNLANÁK-E FOGÁSZATI RENDELŐINKET
Fontos számunkra, hogy a nálunk töltött idő, a kezelések minősége vagy éppen munkatársaink odafigyelése alapján Ön jó szívvel ajánlaná-e az Egressy Dental pesti vagy budai rendelőjét fogorvost kereső családtagjainak, barátainak, ismerőseinek. Örömmel tapasztaltuk, hogy pácienseink igen nagy része nem csak szívesen jár hozzánk, de ajánlani is szokta fogászatunkat. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy válaszadóink közül legalább ugyanannyian ajánlás útján találtak rá rendelőinkre mint ahányan interneten keresztül megkerestek minket.

“Az elmúlt 3 évben csak az Egressy Dental rendelőit keresem fel, ha problémám adódik a fogaimmal. Minden alkalommal elégedetten távozok. A beavatkozásoktól a fogfehérítésig minden kellemes környezetben és szakképzett, kedves orvosokkal, dentálhigiénikusokkal történik. Csak ajánlani tudom mindenkinek :)” Nelli

Kíváncsiak voltunk éppen ezért arra is, hogy hányan értesültek pácienseink közül az Egressy Dental Ajánlókártyáról.​ Ha elégedett volt szolgáltatásainkkal és elmondaná tapasztalatait rendelőinkkel kapcsolatban ismerőseinek is, vagy ajánlana minket, akkor érdemes egy ilyen kártyát kérni akár budai, akár pesti rendelőnk recepcióján, hiszen minden visszahozott kártya után kedvezményt írunk jóvá Önnek és ismerősének is. Erről a lehetőségről az Ajánlókártya Szabályzat oldalon találhat bővebb információt.
LEGGYAKRABBAN VÉGZETT FOGÁSZATI KEZELÉSEK
Nem tudjuk elégszer hangsúlyozni a rendszeres fogászati ellenőrzés fontosságát, hiszen ennek köszönhetően a fogproblémák többsége még a korai szakaszban felismerhető, gyógyítható. Fogkőeltávolítással sokat tehetünk például az ínygyulladás vagy a fogágybetegségek megelőzése érdekében, fogtömésekkel pedig megakadályozhatjuk a szomszédos fogak szuvasodását is. Az elégedettségi kérdőívre adott válaszokból is jól látszik, hogy pácienseink nagy része épp ezen a két fogászati kezelésen vett részt az elmúlt évben rendelőinkben.

“A fogtechnikus kollégák gyönyörű munkát végeztek, nagyon szép korona került 2 fogamra, pedig roppantul aggódtam életem első ilyen beavatkozásától. Köszönöm szépen, visszatérek! :)” ​Bencsik Kriszta

“Nem mindennapi problémára is volt megoldási javaslatuk.” Anita

“A fogfehérítés szépre és tartósra sikerült.” Anna

“Mindennel elégedett voltam.”           Dr. Papp Petra

MUNKATÁRSAINKRÓL ADOTT VISSZAJELZÉSEK
Az Egressy Dental pesti csapatában jelenleg 7 fogorvos és 3 fogászati asszisztens dolgozik pácienseink egészségéért, új budai rendelőnkben pedig 6 fogorvos és 2 asszisztens. Mivel hisszük, hogy az orvosok vannak a páciensekért és nem fordítva, örülünk a munkatársainkról adott kifejezetten pozitív értékeléseknek. Nagy megnyugvásunkra sokan kiemelték, hogy akár az évek óta tartó fogászati kezelésektől való félelmeiket is sikerült enyhítenünk, aminek köszönhetően különösen magas arányban térnek hozzánk vissza pácienseink az első kezelés után is.

“Profi csapat! Maximális figyelmet fordít minden páciensére mind az orvos csapat, mind az asszisztens csapat! Fájdalom mentes minden fogászati beavatkozás!” Kovács-Szepesvári Adél

“Mindíg nagyon félek a fogászati beavatkozásoktól, de Önöknél annyira kedves és figyelmes orvosok és asszisztenesek vannak, hogy ellensúlyozzák a negatív élményeimet.” Csaba Georgina

VÁRAKOZÁSSAL TÖLTÖTT IDŐ
Tudjuk, hogy pácienseink elfoglalt mindennapjaiba nehezen illeszthetőek be fogászati kezeléseik, ezért igyekszünk pontosan betartani a kezelésekre szánt időt. Előfordul azonban, hogy egy adott kezelés minden igyekezetünk ellenére mégis elhúzódik, ebben az esetben természetesen a lehető legpontosabban tájékoztatjuk a várakozókat.

JELENTKEZZEN BE HOZZÁNK, HA MÉG NEM JÁRT NÁLUNK!